Skip to main content

Finale Digitalnog Izazova je ovog vikenda!

Finale Digitalnog Izazova je ovog vikenda, u subotu 27.5.2023. u Matematičkoj gimnaziji u Beogradu.

Ovog vikenda nas očekuje finale Digitalnog Izazova, prve etape takmičenja Pupinov Izazov čije finale planiramo za januar mesec sledeće godine.

U subotu, 27. maja 2023. godine, u prestižnoj Matematičkoj gimnaziji u Beogradu održaće se finale Digitalnog Izazova – prve etape takmičenja Pupinov Izazov. Ovo finale predstavlja uvertiru u celokupnu sezonu Pupinovog Izazova i najavu novih celina i tema koje će biti obrađivane.

Svi učesnici su pozvani da se okupe od 9:30 časova, dok će takmičenje zvanično početi u 10 časova na adresi Kraljice Natalije 37. Ova uzbudljiva vest je takođe objavljena i na zvaničnom sajtu Matematičke gimnazije, gde se mogu pronaći dodatne informacije i najave. Vest pročitajte ovde.

Prethodno dešavanje

Prethodna radionica, koja je održana 13. maja u Regionalnom Centru za Talente u Pančevu, bila je izuzetno uspešna i potvrdila je ispravno razmišljanje i dobar rad sa novim materijalom i propozicijama, koje možete videti ovde.

Na ovoj radionici su učestvovali učenici pet kombinovanih ekipa iz tri škole: Elektrotehničke škole „Nikola Tesla“ iz Beograda i Pančeva, kao i Gimnazije za talentovane učenike sa domom „Boljai“ iz Sente. Detalje o aktivnostima i radu učesnika možete pogledati ovde.

Materijal od prethodne radionice i finala Digitalnog Izazova će biti objavljen u obliku tutorijala i materijala koji će se koristiti u nastavku takmičenja.

Finale Digitalnog Izazova je ovog vikenda a ovo je radna atmosfera sa radionice u Pančevu 13.5.2023.

Radna atmosfera sa radionice u Pančevu 13.5.2023.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave za novu sezonu Pupinovog Izazova i pridruže nam se u istraživanju novih mogućnosti u svetu programiranja, fizike i elektronike. Očekujte dinamične radionice, timski rad i mnogo iznenađenja. Takođe, pozivamo i zainteresovanu publiku da prisustvuje ovom događaju i podrži talentovane učesnike. Prijave za takmičenje su uvek otvorene i učesnici se mogu prijaviti ovde.

Vidimo se na finalu Digitalnog Izazova! Budite deo ove uzbudljive avanture i zajedno sa nama stvarajte budućnost informaciono-komunikacionih tehnologija!