Skip to main content

Fabrika Fotografa i Cirkuliranje: Made in Fabrika Fotografa 9 – izložba u Temišvaru, Rumunija

Autor: 08.12.202215 decembra, 2022Vesti
Made in Fabrika Fotografa 9

Fabrika Fotografa i Cirkuliranje vas pozivaju na izložbu fotografija MADE IN FABRIKA FOTOGRAFA 9 u Temišvaru (Rumunija) koje će biti održano 15. decembra od 17 časova (po lokalnom vremenom) u galeriji bastiona Marije Terezije, ulica Hector, broj 4.

Slavimo deveti rođendan Fabrike fotografije. Na izložbi u Bastionu u Temišvaru videćete deo godišnje izložbe fotografija 84 autora ove Akademije za fotografiju, kao i fotografije sa junske foto kolonije u Vršcu iz projekta „Moj kraj, mojom kamerom”.

Šta dolazi posle korone? Kako doživljavamo te mesece i šta se promenilo? Naši fotografi su svojim kamerama uhvatili okolinu kakvu oni vide i snimili njihove emocije podstaknute događajima koje su doživeli.

Postoje tri kategorije: Putopis, Ženska fotografijaSlavimo život.

Većina njih je putovala i iskreno se trudila da prenese duh destinacija koje su posetili i pokažu svoj doživljaj tih zemalja. Neki od njih su posetili Vršac i ostavili utisak o ovom banatskom gradu. Putopisi su neizostavni deo svih naših izložbi.

Ženska fotografija je oblast koju smo posebno želeli da predstavimo ove godine. Ideju je podstakla činjenica da se sve veći broj žena bavi fotografijom.

U Slavimo život, ideja ove teme je da prikažemo naše viđenje poglavlja koje je usledilo posle svega što se dogodilo svetu u prethodne dve godine.

Fotografije za izložbu možete da pogledate na Fabrika Fotografa sajtu.