Skip to main content

Rezultati II konkursa „Moj kraj, mojom kamerom“

Autor: 30.12.202031 decembra, 2020Vesti

Drugi krug izbora fotografija za međunarodni konkurs „Moj kraj, mojom kamerom“ je završen u sklopu foto kolonije i festivala u septembru. Pobednici foto-kolonije su:

Prvo mesto – Vera Mitrović

Drugo mesto – Sanja Hadži

Treće mesto – Aleksandra Stojanović

Više možete videti na ovoj stranici.

Festival CIRKULIRANJE se zahvaljuje svim učesnicima konkursa Moj kraj, mojom kamerom (MKMK) i poziva ih da se priključe u budućim projektima koje realizujemo.

Učesnici konkursa MKMK su više nego dobrodošli za dalja gostovanja ove izložbe sa kojom planiramo da proputujemo kroz gradove Banata, a i šire. Biće i novih zadataka u okviru konkursa. Zapratite nas i oduševite sa nekom novom fotografijom. Više o konkursu na ovoj stranici.

Čestitamo pobednicima u prvom krugu na konkursu Moj kraj, mojom kamerom, čije će fotografije biti izrađene i biti deo stalne postavke buduće “putujuće” galerije koja će promovisati umetnost fotografije i biti deo budućih projekata prestonica kulture Evrope u Novom Sadu i Temišvaru. Ovim putem ih javno pozivamo da dođu prvom narednom prilikom kada su u mogućnosti i uživo predstave sebe javnosti.

Čestitamo i autorima koji su ušli u uži izbor za buduće izložbe će biti predstavljeni u virtuelnoj galeriji na internet stranici Festivala Cirkuliranje. Takođe, važi i za sve ljubitelje fotografije, koji su više nego dobrodošli u nastavku projekta MKMK.

Sledeći festival Cirkuliranje očekujemo na proleće u Pančevu, gde se planira izložba i promocija učesnika konkursa MKMK, kao i nova foto kolonija.

Ostajte nam zdravi i sretni Vam praznici.

Festival Cirkuliranje