Skip to main content

„Moj kraj – mojom kamerom“ rezultati I. konkursa

Autor: 11.09.202013 oktobra, 2020Vesti

Prvi krug izbora fotografija za međunarodni konkurs „Moj kraj, mojom kamerom“ je završen i pobednici konkursa su Mario Rupp, Ana Batričević i Aleksandra Stojanović. Više možete videti na https://www.cirkuliranje.com/moj-kraj-mojom-kamerom/rezultati-i-konkursa/.

Festival CIRKULIRANJE se zahvaljuje svim učesnicima konkursa Moj kraj, mojom kamerom (MKMK) i poziva ih da se priključe u budućim projektima koje realizujemo.

Učesnici konkursa MKMK su više nego dobrodošli za dalja gostovanja ove izložbe sa kojom planiramo da proputujemo kroz gradove Banata, a i šire. Biće i novih zadataka u okviru konkursa. Zapratite nas i oduševite sa nekom novom fotografijom.

Čestitamo pobednicima u prvom krugu na konkursu Moj kraj, mojom kamerom, čije će fotografije biti izrađene i biti deo stalne postavke buduće “putujuće” galerije koja će promovisati umetnost fotografije i biti deo budućih projekata prestonica kulture Evrope. Ovim putem ih javno pozivamo da dođu prvom narednom prilikom kada su u mogućnosti i uživo predstave sebe javnosti.

Čestitamo i autorima koji su ušli u uži izbor za buduće izložbe će biti predstavljeni u virtuelnoj galeriji na internet stranici Festivala Cirkuliranje. Takođe, važi i za sve ljubitelje fotografije, koji su više nego dobrodošli u nastavku projekta MKMK.