Skip to main content

Cirkuliranje najavljuje prvi događaj na izdanju festivala za 2022. godinu: „Moj Kraj Mojom Kamerom“

Autor: 09.05.2022jun 16th, 2022Cirkuliranje 2022, Vesti
Moj kraj mojom kamerom 4

Cirkuliranje predstavlja prvi događaj na festivalu pod nazivom „Moj kraj, mojom kamerom (MKMK)“, projekat koji se realizuje zajedno sa Fabrikom Fotografa iz Beograda.

Pozivamo sve fotografe – amatere ili profesionalce – da podese svoj fokus na dobro druženje i dosta fotkanja, jer to će MKMK i pružiti. Postanite deo foto kolonije i pogledajte deo međunarodne izložbe „Samoizolacija“ polaznika škole fotografije Fabrike fotografa – tzv. fabrikanata.

U subotu, 18. juna 2022. očekujemo i Fabriku Fotografa sa predavačima. „Uvek je zabavno i poučno druženje sa takozvanim Fabrikantima, gde će preneti dosta dobre energije, a i nešto od bogatog znanja i sistema rada zainteresovanim fotografima, koji bi hteli da budu deo ovog projekta“ – izjavila je Aleksandra Popović Petković, osnivač Fabrike Fotografa.

U susret tome, Cirkuliranje objavljuje i rezultate trećeg kruga izbora fotografija za međunarodni konkurs MKMK od prošle godine koje možete pogledati na Rezultati III kruga konkursa stranici.

Sve fotografije sa foto kolonije će biti deo IV kruga izbora fotografija za međunarodni konkurs MKMK. Fotografišite i postanite i Vi autor čije će fotografije biti deo međunarodnih izložbi u zemlji i okruženju.

„Kultura u pokretu bi bila prava definicija ovog zajedničkog projekta, koja svojim učesnicima nudi dosta znanja, dobrog druženja, putovanja i međunarodnih izložbi“ – izjavio je Vladislav Petković, osnivač festivala Cirkuliranje.

Više informacija o tome kako da učestvujete možete saznati na zvaničnoj Cirkuliranje 2022 stranici.

Vidmo se na Cikuliranju!